A mezőgazdasági csapágyaknak nehezített körülmények között is tökéletesen kell működniük. Nem csupán a teherbírás, de a szennyezett környezet is nagy kihívást jelent. Ezért dolgozik együtt az NTN-SNR mérnökgárdája olyan mezőgazdasági gépgyártó óriásokkal, mint a KUHN már 40 éve. Ez idő alatt az NTN-SNR csapata több, mint 2000 mezőgazdasági alkalmazásokra specializált megoldást dolgozott ki és évente 4 millió csapágyat értékesített ebben a szektorban.

A mezőgazdasági munkálatok minden fázisához megtalálja a tökéletes megoldást az NTN-SNR kínálatában. Legyen szó a talaj vetés előtti előkészítését támogató, minden körülményhez alkalmazkodó csapágyakról, vetéshez szükséges megbízható tárcsacsapágyakról, nagy sebességű csapágyakról a betakarításhoz, nagy teljesítményű csapágyakról a bálázáshoz vagy különleges tömítésű csapágyakról a betakarításhoz.

Miért érdemes az NTN-SNR prémium csapágyait választania? Mert…

… ugyanazon körülmények között hosszabb az élettartamuk.

A csapágyak úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a mezőgazdasági berendezések követelményeinek: nagyobb sebességet biztosítanak az úton, nagyobb teljesítményátvitelre képesek, ugyanakkor kisebb a méterük.

… fokozott gépi teljesítményt nyújtanak.

Az NTN-SNR 2000 különféle ágazatspecifikus megoldást kínál, melyek között minden géphez, minden környezethez talál optimálisat. Válassza az Önnek megfelelőt a maximális teljesítmény eléréséhez.

… mindemellett alacsonyabb a karbantartási költségük.

Ezek a csapágyak a legzordabb környezetben is megbízhatóan helytállnak. Különleges labiritus és AGR tömítéseiknek köszönhetően nem juthat szennyeződés a csapágyba, így nincsenek váratlan meghibásodások, kényszerleállások.

mezogazdasagi-csapagyak-ntn-snr

Lapozzon bele a megújult angol nyelvű katalógusba és válassza az NTN-SNR prémium megoldásait, melyekkel hosszú távon időt, pénzt és energiát is spórolhat!

Forrás: ntn-snr.com

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!