Az NTN-SNR az élelmiszer-feldolgozó iparág különböző ágazataiban szerzett tapasztalataira alapozva olyan megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a karbantartási költségeket, miközben megfelelnek a legmagasabb higiéniai előírásoknak.
Tanúsított termékei az alapanyagoktól egészen a késztermékek előállításáig végigkísérik a termékutat garantálva az adott munkakörnyezetre irányadó szabványok betartását.

Piaci szegmensekre szabott megoldások

Az NTN-SNR alapanyagok felhasználásától egészen a végtermékek előállításáig egyedi, továbbfejlesztett, sőt akár személyre szabott megoldásokat kínál. Így az Ön munkafolyamatai a lehető leggördülékenyebben haladhatnak az alkalmazandó egészségügyi követelmények betartása mellett.

Élelmiszer-minőségű csapágyak: Az NTN-SNR legjobbjai

Milyen előnyökkel jár az NTN-SNR termékcsalád használata?

Hosszabb élettartamú csapágyak
Az NTN-SNR know-how-jának köszönhetően a legkeményebb munkakörnyezetben is kiemelkedő a csapágyak élettartama más, hasonló termékekhez viszonyítva. Fejlesztéskor figyelembe vették az iparági munkakörnyezetekre jellemző nehézségeket, mint a páratartalmat, hőmérsékletet, a csapágyra veszélyt jelentő finom részecskéket, az elektromos mosást, a tisztítószereket és a megnövekedett termelési rátákat.

Folyamatosan magas teljesítménynyújtás
A gépi leállások nagy veszteséget okozhatnak a vállalatnak, azonban a megfelelő NTN-SNR termékek használatával, nem csak a leállási idő csökkenthető, de növelhető a berendezés teljesítménye és a termelés szintje is.

Csökkent karbantartási költségek
Takarítson meg időt és pénzt azáltal, hogy az NTN-SNR csapágyak alkalmazásával a karbantartási időközöket meghosszabbítja és folyamatosan magas színvonalú ellenőrzés alatt tartja.

Csapágyak, amelyek célja az élelmiszer-feldolgozó iparban az alkalmazásokkal szembeni korlátok leküzdése

Termékek széles választéka az élelmiszer-minőség védelme és a termelés hatékonyságának fenntartása érdekében.
Az NTN-SNR a vezető élelmiszer- és italszakértőkkel együttműködve folyamatosan a piac sajátos igényeit kielégítő megoldások kidolgozásán dolgozik. Eddigi fejlesztései:

Rozsdamentes acél golyós csapágyak: Ez a mélyhornyú golyóscsapágy-sorozat akár hetvenszer ellenállóbb a korrózióval szemben, ami azt jelenti, hogy ideális megoldás a nedvességre, sós környezetre és gyakran mosott zónákra.

LubSolid®: Élelmiszer-minőségű szilárd zsír, az NSF H1 követelmények szerint tanúsítva az egész élettartamon át tartó kenéshez. Garantáltan megakadályozza az élelmiszerlánc szennyeződését, valamint víz- és szennyeződés-ellenálló megoldással rendelkezik. Kapható hőre lágyuló és rozsdamentes acélból szerelt egységek betéteihez is.

Hőre lágyuló, szerelt egységek: Ezeket a csapágyakat élelmiszer-minőségű zsírral kenik, hogy garantálhassák a tiszta termelési környezetet. Kialakításuk megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását. Végzáró fedőkkel felszerelhetők, melyek a mosás során fokozott védelmet biztosítanak. Kompatibilisek a LubSolid® csapágybetétekkel.

Rozsdamentes acélra szerelt egységek: A prémium minőségű acél nyújtja a legnagyobb korrózióállóságot, és képesek ellenállni a nehezebb terheléseknek, nem úgy, mint a hőre lágyuló csapágyegységek. Elasztomer tömítésekkel és porvédőkkel vannak ellátva, amelyek kizárják a nedvességet és a szennyeződést. Ezeket élelmiszer-minőségű zsírral is kenik, és kompatibilisek a LubSolid® csapágybetétekkel.

Felső kategóriás sorozat: Golyós csapágyak, amelyek zsírja, belső távolsága és felületkezelése megfelel a sütőkben, kemencékben és hűtőházakban jellemző hőmérsékleteknek.

Lineáris mozgás: A rozsdamentes acélból készült lineáris modulok és gömb perselyek széles választéka elérhető az NTN-SNR kínálatában. A modulokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását és megőrizzék a tömítések integritását a rendszerben. Ezáltal mindig biztosítják a gyártási lánc tisztaságát. Kifejezetten úgy tervezhetők, hogy megfeleljenek a konkrét alkalmazások igényeinek.

Kenési megoldások: költséghatékony és könnyen használható kenőanyagok és kenőrendszerek az alkalmazások teljesítményének növelése és a karbantartási idő minimalizálása érdekében.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lapozzon bele angol nyelvű katalógusunkba vagy keresse kollégáinkat bizalommal!

Forrás: ntn-snr.com

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!