Az NTN-SNR több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik ebben a termékcsaládban. A tervezéstől a gyártásig kontrollálja a folyamatokat, beleértve az alapanyagválasztást és a minőségmenedzsmentet is. Ezzel garantálva, hogy az ügyfelek csak és kizárólag minőségi termékeket kapjanak kézhez. Tűgörgős csapágyainkat berendezésgyártók ezrei használják szerte a világon.

 

A tűgörgős csapágyak legfőbb előnyei:

  • A kis radiális helyszükséglet, ezért jól helyettesítik a siklócsapágyakat
  • Magas terhelhetőség a fajlagos térfogathoz képest,
  • Jól viselik a folyamatos, oszcilláló terheléseket.

Használatuk olyan alkalmazásokban ajánlott, ahol kevés a rendelkezésre álló radiális hely, ellenben fontos tényező a súly vagyis a terhelhetőség.
Gyakran használják hajtórudak csapágyazásához (pl.: belsőégésű motorokban), de osztott gyűrűs kivitelük lehetővé teszi a hajtórudak főtengelyhez való csatlakoztatását is.

 

Az NTN-SNR kínálatának fő jellemzői:

  • Széles választék: a miniatűr csapágyaktól a 400 mm-es átmérőjű csapágyakig elérhető méretek. A kínálat a piaci kereslet 95% -át lefedi.
  • Termék elérhetősége: a magyarországi készleteknek köszönhetően rövidebb szállítási határidőt és minőségi szolgáltatást garantálhatunk.
  • Megbízhatóság és optimális hasznos élettartam: a kiváló acélminőségnek és a rendkívül kompakt, merev konstrukciónak köszönhetően, amely ellenáll a nagy axiális terheléseknek, az NTN olyan csapágyakat kínál, amelyek élettartama akár háromszor hosszabb lehet, mint a szabvány. Japánban tervezett és gyártott termékeinknek folyamatosan garantált a kiváló minősége.
  • Szerviz és támogatás: A műszaki támogatás elérhető az Ön nyelvén. Tanácsadást és testreszabott kutatást nyújtunk Önnek minden igényének kielégítése érdekében.

Ha még ez sem elég, tekintse meg bemutató videónkat!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!